RESTAURANTUL PIZZA ROMARESTAURANTUL PIZZA ROMA


Este situat in Piata Sfatului, cu vedere spre Muzeul de istorie si Biserica Neagra, punctul cu cel mai mare interes turistic din Brasov, unde au loc diferite evenimente (spectacole, show-uri, concursuri de larg interes), avand capacitate de 60 locuri si o terasa de 80 locuri.

Pizza Roma este una dintre cele mai vechi pizzerii din Brasov, unde pizza se face dupa retete originale itlaiene si sunt apreciate de catre toti turistii care ne viziteaza. Bucatarii sunt specializati in Italia, la Roma, avand o experienta de 20 ani. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate fiind, in special, din import.Te bucuri de pizza ta preferată

Pizza Roma

Lista noastra de meniuri este una diversificata: avem sortimente diverse de pizza, de la pizza casei care este vegetariana, la pizza cu branzeturi, celebrul Calzone, Quattro Stagioni si multe alte preparate desprinse din arta culinara italiana.
Pe langa pizza, servim si multe sortimente de paste, salate, risotto, scoici in sos de vin, bruschette, tiramisu, inghetata, torturi, bauturi, cocktail-uri si smoothie-uri.
Si, pentru ca suntem in inima muntilor, nu puteam lasa deoparte traditiile culinare romanesti.
Asadar, pe langa meniul specific italienesc, pentru un gust autentic si un sentiment de "acasa", alegeti unul din variatele preparate ale meniului traditional: ciorbe, gratare, garnituri, papanasi cu smantana si dulceata.